Home
×





ADD
Compare

5th Generation i5 prosesor

Home

release Date

sawise
sadurunge

Family


Generation


OrderBy:


SortBy:





Filter
OrderBy
SortBy
11 CPU (s) ketemu
CPU
Nomer intine
price
Desain termal Power
Jumlah Utas
jam Rate
Max CPU Konfigurasi
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

4
$ 265.00
65.00 watt
4
3.10 Kg
1
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

4
$ 276.00
65.00 watt
4
3.10 Kg
1
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

4
$ 244.00
65.00 watt
4
2.80 Kg
1
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

2
$ 315.00
15.00 watt
4
1.80 Kg
1
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

2
$ 289.00
47.00 watt
4
3.10 Kg
ora Sumadhiya
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

2
$ 281.00
15.00 watt
4
2.30 Kg
1
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

2
$ 315.00
28.00 watt
4
2.90 Kg
1
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

2
$ 315.00
28.00 watt
4
2.70 Kg
1
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

2
$ 315.00
15.00 watt
4
1.60 Kg
1
rega  |  Benchmark  |  Power  |  Arsitektur
Tambah mbandhingaké

2
$ 281.00
15.00 watt
4
2.20 Kg
1
          of 2          
    
Let Others Know
×